12/12/2019 00:01:41

Νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Μαυροκουκουλάκης

Νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Μαυροκουκουλάκης - Media

 

Η «ανακύκλωση» προσώπων στα διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται, με το έκτακτο Δ.Σ. της Δευτέρας (25/2) να επικυρώνει την αλλαγή στην προεδρία, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να ορίζεται ως ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Νωρίτερα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε υποβάλλει την παραίτησή του απ’ τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, παραδίδοντας τα ηνία στον… Μάνο Μαυροκουκουλάκη. Τον... αμέσως προηγούμενο δηλαδή πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, ο οποίος είχε υποβάλλει την παραίτησή του στις 22 Σεπτεμβρίου 2017, την επομένη της απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου να τραβήξει την… πρίζα της χρηματοδότησης του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Κωνσταντίνου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντίνου για την πολυετή προσφορά του στη διοίκηση της ομάδας την τελευταία επταετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ υπηρέτησε πιστά από πολλές διοικητικές θέσεις το σύλλογο, σε μία περίοδο με αρκετές χαρές όσο και δυσκολίες. Η σχέση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και η σημερινή παραίτησή του από το Δ.Σ. ολοκληρώνει αρμονικά ένα διοικητικό κύκλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κωνσταντίνου καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει».

Ακολούθησε η ανακοίνωση από μεριάς Βασίλη Κωνσταντίνου:

«Μετά από 1,5 χρόνο στην προεδρία του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ολίγων μηνών και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπέβαλα την παραίτησή μου και από σήμερα αποχωρώ από τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και έχουν να κάνουν με την απόφασή μου να διεκδικήσω την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου. Οι θέσεις που κατείχα έως και σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούν χρόνο και πλήρη αφοσίωση, οπότε με δεδομένη την επιθυμία μου να κατέβω στον προεκλογικό στίβο, δεν θα μπορούσα να φανώ συνεπής στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το ρόλο μου στην ΠΑΕ.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Επιπλέον, ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ., τόσο του τρέχοντος όσο και προηγούμενων, για τη συνεργασία που είχαμε.

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει, εκεί όπου μάθαμε όλοι μας, στην κορυφή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.