search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:11
MENU CLOSE

Σκόρπισε τον ΟΦΗ στους «πέντε ανέμους»

25.02.2019 17:16
Σκόρπισε τον ΟΦΗ στους «πέντε ανέμους» - Media

 

Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον ΟΦΗ με 5-1 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών που θα μπορούσαν να είχαν φέρει το σκορ σε πολύ μεγαλύτερα ύψη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν με εντυπωσιακό τρόπο εκδίκηση από τους Κρητικούς για την ήττα του πρώτου γύρου ενώ παράλληλα μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους 7 βαθμούς. Χατ τρικ για τον Χασάν (που έχασε άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες), με τον Φορτούνη να συνεχίζει σε κεκτημένη ταχύτητα, ενώ ο Μασούρας ήταν αυτός που έσυρε το χορό των γκολ. Ο Ναμπί πέτυχε το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων.

Αξιοσημείωτο, ότι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μόλις στο 60ο λεπτό, ενώ στην υπόλοιπη μισή ώρα αγώνα, η ομάδα του Μαρτίνς συνέχισε να ψάχνει κι άλλα γκολ, αλλά ήταν φλύαρη στην τελική προσπάθεια.

Μοναδικό «μελανό» σημείο για τους Πειραιώτες, οι τραυματισμοί των Τοροσίδη και Καμαρά στο 20ο και 21ο λεπτό που οδήγησαν τον Μαρτίνς σε δύο γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές, που δεν επηρέασαν ωστόσο την ομάδα του. Από την άλλη, ο ΟΦΗ δεν μπορεί να κρατήσει κάτι από το συγκεκριμένο ματς, παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και επικεντρώνεται στα επόμενα παιχνίδια με στόχο την παραμονή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:10