search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:01
MENU CLOSE

«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ: Δεν επέστρεψαν από τις ΗΠΑ οι Χάτσερ και Γκος

25.02.2019 20:45
«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ: Δεν επέστρεψαν από τις ΗΠΑ οι Χάτσερ και Γκος - Media

 

Σε τεντωμένο… σκοινί είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, καθώς οι Φιλ Γκος και Γουίλιαμ Χάτσερ δεν επέστρεψαν από τις ΗΠΑ, λόγω οφειλών!

Η κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει φτάσει σε πολύ οριακό σημείο και οι πρώτες σοβαρές επιπτώσεις στο αγωνιστικό σκέλος έκαναν την εμφάνισή τους.

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, οι Φιλ Γκος και Γουίλιαμ Χάτσερ είχαν πάρει άδεια και βάσει προγράμματος θα έπρεπε να ήταν παρόντες στην προπόνηση της Τετάρτης (26/2). Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν μπήκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει από τις ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, ενημερώνοντας τη διοίκηση πως δεν πρόκειται να κάνουν κάτι τέτοιο, εφόσον δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Κι όλα αυτά, συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος εδώ και καιρό εκπέμπει «SOS» για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται, ενώ το Σάββατο (2/3) θα αντιμετωπίσει τον Χολαργό για την Α1 και την Τρίτη 5 Μαρτίου έχει οριστεί το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:01