search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:53
MENU CLOSE

Η μάχη του ντελιβερά να παραδώσει παραγγελία ενώ τα Χανιά «πνίγονταν» (Video)

26.02.2019 07:22
Η μάχη του ντελιβερά να παραδώσει παραγγελία ενώ τα Χανιά «πνίγονταν» (Video) - Media

 

Τους τελευταίους μήνες οι συνθήκες εργασίας των οδηγών ντελίβερι έχουν έρθει πολλές φορές στην επιφάνεια, κυρίως μέσω καταγγελιών των σωματείων βάσης του κλάδου αλλά και, δυστυχώς, λόγω του μεγάλου αριθμού νεκρών οδηγών εν ώρα εργασίας.

Τα σωματεία έχουν επανειλημμένα καταγγείλλει τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας με την εντατικοποίηση, τα κακοσυντηρημένα μηχανάκια που πληρώνουν από την τσέπη τους οι εργαζόμενοι, όπως και τις βενζίνες, την πίεση για να παραδοθεί γρήγορα η παραγγελία.

Έτσι συνεχείς είναι οι εκκλήσεις προς τους καταναλωτές, να μην παραγγέλνουν ντελίβερι εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Κάτι που δεν πτόησε κατοίκους των Χανίων να παραγγείλουν χθες, εν μέσω σφοδρής θύελλας και με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με αποτέλεσμα τις εικόνες που ακολουθούν.

Βίντεο: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15