search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00
MENU CLOSE

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Ρουβάς και ο γιος του Κοκού σε γκαλά για την… ανεργία των Ελλήνων νέων (Photos)

26.02.2019 09:29
Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Ρουβάς και ο γιος του Κοκού σε γκαλά για την… ανεργία των Ελλήνων νέων (Photos)  - Media

 

Και όμως έγινε και αυτό. Ο πρίγκιπας Κάρολος, μαζί με τον “δικό” μας πρίγκιπα, τον γιο του Τεως, με τη φιλευσπλαχνία που διακρίνει πάντα τους γαλαζοαίματους διοργάνωσαν πολυτελές γκαλά  για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων. Το γκαλά έγινε στο παλάτι του Saint James και παρευρέθησαν 120 επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο. Το παρών έδωσε και ο Σάκης Ρουβάς.

Πρόκειται ουσιαστικά για τετραήμερες εκδηλώσεις του διεθνούς πριγκιπικού τραστ που διοργάνωσαν από κοινού ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου πατέρας Αλέξανδρος Καρλούτσος, με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο δισεκατομμυριούχος Ντιν Μητρόπουλος, ο μεγαλοκατασκευστής Μερκούριος Αγγελιάδης και ο κροίσος του real estate Ντιν Σπανός από το Λος Άντζελες, η Κορίν Μεντζελόπουλος, ιδιοκτήτρια του «μύθου» των γαλλικών αμπελώνων του κτήματος Chateau Margaux.

Μάλιστα στους καλεσμένους προσφέρθηκε δωρεάν από το περίφημο κρασί  της Κορίν, το οποίο στοιχίζει περισσότερα από 1500 ευρώ το μπουκάλι.

Τι είναι το πριγκιπικό τραστ; Το Prince’s Ιnternational Τrust συστήθηκε το 1976 από τον ίδιο τον Κάρολο και μαζί με άλλους γαλαζοαίματους από πολλές χώρες του κόσμου, επιχειρούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. Μάλιστα από το 1976 μέχρι το 2019 το τραστ έχει καταφέρει να βρει εργασία σε 890.000 νέους στην Αγγλία.

Στην Ελλάδα όπως είπε ο γιος του Κωνσταντίνου Γλιξμπουργκ, Παύλος, έχουν καταφέρει να βρουν εργασία στον θαυμαστό αριθμό των 59 νέων σε ολόκληρη τη χώρα. Πολλοί από τους Έλληνες επιχειρηματίες που προσκλήθηκαν στις εκδηλώσεις δεσμεύτηκαν να στηρίξουν το πριγκιπικό έργο προσλαμβάνοντας ανέργους στις επιχειρήσεις τους.

 

Πηγή φωτό: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:59