09/08/2020 23:44:12

Θεοδωράκης: Θα επιμείνω με το Ποτάμι μέχρι τέλους

Θεοδωράκης: Θα επιμείνω με το Ποτάμι μέχρι τέλους - Media

 

Για τις επόμενες κινήσεις του Ποταμιού, ενόψει εκλογών, μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, παρουσιάζοντας μάλιστα και τις πέντε προτεραιότητες του κινήματος.

Κρίνοντας αναγκαίες τις πολιτικές συνεργασίες, ο Στ. Θεοδωράκης είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον RealFm:

«Είναι μεγάλη η προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κάψουν τον ενδιάμεσο χώρο. Να στραφεί ο κόσμος δηλαδή είτε δεξιά είτε αριστερά. Θα είναι μία ήττα της δημοκρατίας αν συμβεί αυτό. Μόνο με τη συνεργασία των μικρότερων φωνών θα βρεθούν οι λύσεις που χρειάζεται η χώρα».

Όπως είπε, δεν ρίχνει «καμία γέφυρα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πολιτική όμως δεν μπορεί να πηγαίνουμε είτε στο "ναι σε όλα" είτε στό "όχι σε όλα".

Η σύγχρονη ευρωπαϊκή συμπεριφορά είναι να μην έχεις ταμπέλες αλλά να κρίνεις την κάθε πρόταση ξεχωριστά και να αποφασίζεις ανάλογα».

Ο επικεφαλής του κινήματος δήλωσε ότι στο μισό ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού θα είναι Έλληνες που ζουν σήμερα εκτός των συνόρων και παρουσίασε συνοπτικά τις πέντε προτεραιότητες της παράταξης.

Αυτές είναι: Πρώτα οι νέοι - Έξω τα κόμματα από τη δημόσια διοίκηση, τα πανεπιστήμια, τη δικαιοσύνη - Μπροστά το περιβάλλον - Ναι στη διαφορετικότητα (και τα δικαιώματα του ΕΝΟΣ έχουν για μας σημασία) - Ναι στην δική σου δουλειά.

Τέλος, τόνισε: «Θα επιμείνω με το Ποτάμι μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια για μια άλλη πολιτική που θα φέρει και μια άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα αλλιώς».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.