search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:39
MENU CLOSE

Βούτσης για πρόωρες εκλογές: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, αν και χρειαζόμαστε χρόνο

26.02.2019 11:05
Βούτσης για πρόωρες εκλογές: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, αν και χρειαζόμαστε χρόνο - Media

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, άφησε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα», είπε ο Νίκος Βούτσης, σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή που είναι εξάντληση της 4ετίας. Για να προσθέσει όμως:

«Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας».

Μάλιστα παρά τις δημοσκοπήσεις ο κ. Βούτσης εμφανίστηκε και αισιόδοξος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στο να κερδίσει τις Ευρωεκλογές και μπορεί να τις κερδίσει», σχολίασε.

Ο πρόεδρος της Βουλής, είπε ακόμα οτι «στις 14 Μαρτίου το πιθανότερο, θα γίνει η δεύτερη Ολομέλεια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου θα τεθούν προς ψήφιση μόνο τα άρθρα που είχαν πάρει πάνω από 151 ψήφους».

Ενώ για τον Πάνο Καμμένο σχολίασε ότι από την στιγμή που αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση θα ψήφιζε την Συμφωνία των Πρεσπών, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

«Πολιτικά θέλω να πω για τον κ. Καμμένο, πιστεύω ότι το διάστημα κατέδειξε με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Καμμένου, ότι ήθελε από πέρσι το καλοκαίρι, όταν αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση είχε συνομολογήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την ψήφιζε και δεν θα άφηνε την καυτή πατάτα στην επόμενη κυβέρνηση, ήθελε να μη συνεχίσει τον βίο του σε αυτή την κυβέρνηση»,ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35