search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Τι κοινό έχει η Χρυσούλα με τον Βαγγέλη;

26.02.2019 11:49
Τι κοινό έχει η Χρυσούλα με τον Βαγγέλη;  - Media
  • Πήραν μέρος στους Flames2Go Διαγωνισμούς και τώρα..
  • απολαμβάνουν τα δώρα τους από το F2G

 

Το F2G, μέσα από το ανανεωμένο myF2G App, επιβραβεύει τους συνδρομητές του καθημερινά, καλώντας τους να συμμετέχουν στο Κυνήγι των Flames. Κάθε κίνηση (ανανέωση χρόνου ομιλίας, ενεργοποίηση πακέτου ή log’n’win) ξεκλειδώνει Flames και οι F2G συνδρομητές τα εξαργυρώνουν μέσα από μια πληθώρα διαγωνισμών και διεκδικούν μεγάλα δώρα όπως: αυτοκίνητα, ταξίδια, smartphones και gadgets τελευταίας τεχνολογίας, δώρα επικοινωνίας και πολλά ακόμη.

Το F2G έχει ήδη επιβραβεύσει πάνω από 100 συνδρομητές και μόλις απένειμε τα δύο πρώτα μεγάλα μηνιαία δώρα στους τυχερούς. Η νικήτρια Χρυσούλα Καμαρίτη, 10 χρόνια πιστή συνδρομήτρια, ήρθε από το Ρέθυμνο της Κρήτης για να παραλάβει το καινούριο της Fiat 500 Lounge και αφού μας είπε  «Έχω σοκαριστεί! Έπαιξα τυχαία και η ζωή μου άλλαξε!», αναχώρησε για τους δρόμους της προσωπικής της πατρίδας.

Ακόμη πιο μακριά όμως θα πάει ο Βαγγέλης Χαλκιόπουλος, που κέρδισε το ταξίδι του μήνα από το F2G και φτιάχνει ήδη βαλίτσες. «Είμαι μόλις 19 χρονών και δεν θα μπορούσα ποτέ να εξοικονομήσω τόσα χρήματα για να ταξιδέψω. Όταν μόλις πριν ένα μήνα γινόμουν συνδρομητής, δε φανταζόμουν πως ποντάροντας ένα και μόνο Flame την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού θα κέρδιζα.», μας είπε ο ίδιος και χάρη στο F2G ένα άπιαστο όνειρο ενός ακόμη «κυνηγού» Flames έγινε πραγματικότητα.

Το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται και εμπλουτίζεται. Κάθε μέρα ένας τυχερός «κυνηγός» κερδίζει περισσότερο χρόνο ομιλίας και MB για χρήση στο Internet, κάθε βδομάδα smartphones και gadgets τελευταίας τεχνολογίας και κάθε μήνα ένα ταξίδι και ένα αυτοκίνητο.

Το myF2G app είναι διαθέσιμο σε Android και iOS συσκευές. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/f2g/.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:04