search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Η «Κυρία» άνοιξε την όρεξη, ο Τσίρο θα ανοίξει το σκορ;

26.02.2019 12:00
Η «Κυρία» άνοιξε την όρεξη, ο Τσίρο θα ανοίξει το σκορ; - Media

 

Ο αποκλεισμός της Γιουβέντους από το κύπελλο Ιταλίας άνοιξε την όρεξη για την κατάκτηση του τροπαίου στις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Τέσσερα συνεχόμενα κύπελλα (και νταμπλ) έχει πάρει η Γιουβέντους. Το σερί όμως σταμάτησε από τη στιγμή που η Αταλάντα την κέρδισε με 3-0 στον νοκ άουτ προημιτελικό και την άφησε εκτός κυπέλλου.

 

Οι ημιτελικοί είναι διπλοί. Απόψε, στις 22:00, στο  Olimpico της Ρώμης θα αναμετρηθούν η Λάτσιο με τη Μίλαν. Αύριο, στις 22:00, θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Αταλάντα. Οι ρεβάνς θα γίνουν μετά από δύο μήνες.

 

Η Λάτσιο και η Μίλαν συναντήθηκαν και πέρσι στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Τα δύο παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Η Μίλαν επικράτησε με 5-4 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου ηττήθηκε με 4-0 από τη Γιουβέντους.

 

Η Λάτσιο ποντάρει πολλά στον Ιμόμπιλε για να πάρει τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση. Θα καταφέρει ο Τσίρο να ανοίξει το σκορ;

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Τσίρο Ιμόμπιλε στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας Λάτσιο-Μίλαν.

 

Ο Ιμόμπιλε έχει πετύχει 15 γκολ στην εφετινή περίοδο, 11 στη Serie A, 3 στο Coppa Italia και 1 στο Europa League. Τέσσερις φορές έχει ανοίξει το σκορ στο πρωτάθλημα, στις νίκες της Λάτσιο κόντρα στη Σπαλ (4-1), την Πάρμα (0-2) και τη Φιορεντίνα (1-0) και στην ήττα από τη Νάπολι (1-2). Στο κύπελλο πέτυχε στην παράταση το πρώτο γκολ στον προημιτελικό με την Ίντερ (1-1). Σκόραρε και στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Λάτσιο επικράτησε με 4-3.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51