search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:31
MENU CLOSE

Διάσημος σεφ επιτέθηκε στη σύζυγό του γιατί τον απατούσε με γιατρό (Photos)

26.02.2019 16:33
Το πρώτο ελληνικό Νόμπελ Λογοτεχνίας και η διαχρονική ελληνική μικροψυχία  - Media

 

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον διάσημο σεφ που πρωταγωνίστησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του BBC “Great British Menu”, αφού επιτέθηκε στη σύζυγό του σε παμπ παρά το γεγονός ότι εκείνη παρακαλούσε τις αρχές να μην τον συλλάβουν.

Ο 38χρονος σεφ, Mark Poynton, εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να ομολογήσει ότι επιτέθηκε κατά της Shauna McGuinness στο The Regal στο Cambridge.

Δικάστηκε παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του ζητούσε από τις αρχές να μην ανοίξει η υπόθεση, επιμένοντας ότι «δεν υπήρξε θύμα κακοποίησης».

Το ζευγάρι είχε βγει στην παμπ για να συζητήσουν για τον γάμο τους, αφού ο Poynton ανακάλυψε ότι η σύζυγός του είχε σχέση με έναν γιατρό. Κάμερα ασφαλείας από την παμπ έδειξε ότι ο σεφ έσπρωξε τη σύζυγό του δύο φορές, μια φορά όταν καθόταν σε ένα σκαμνί, το οποίο κλώτσησε, και άλλη μια φορά όταν το ζευγάρι έφευγε.

Η McGuinness δεν τραυματίστηκε και είχε χτυπήσει τον σύζυγό της στα πλευρά σε ένα άλλο μπαρ, πριν από το περιστατικό.

Ο σεφ καταδικάστηκε σε απαλλαγή υπό όρους τριών μηνών. Καταδικάστηκε επίσης να καταβάλει έξοδα ύψους £ 85.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26