search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05
MENU CLOSE

«Έφυγε» ολομόναχη η «μούσα» του Βερσάτσε και του Μιγκλέρ (Photos)

26.02.2019 16:50
«Έφυγε» ολομόναχη η «μούσα» του Βερσάτσε και του Μιγκλέρ (Photos) - Media
 
Η Ρωσίδα Όλγα Παντιουσένκοβνα, τοπ μόντελ που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990, πέθανε σε ηλικία 44 ετών από καρκίνο χωρίς να έχει κανέναν κοντά της, στην Αγία Πετρούπολη στις αρχές Φεβρουαρίου. Ωστόσο τον θάνατο της επιβεβαίωσε σήμερα ο ιστορικός μόδας Αλεξάντρ Βασίλιεφ.
 
«Στην Αγία Πετρούπολη ζούσε πολύ κλειστά και πέθανε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της. Ήταν 44 ετών», δήλωσε ο Βασίλιεφ.
Το 1991 η Παντιουσένκοβα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Τοπ-Μόντελ της ΕΣΣΔ».
Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της συνεργάσθηκε με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας Καρλ Λάγκερφελντ και Τζον Γκαλιάνο, ενώ συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας των οίκων Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Kenzo, Cacharel, Valentino, Balenciaga, Thierry Mugler και άλλων διεθνώς γνωστών οίκων μόδας. Η Παντιουσένκοβα συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα 15 διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως.
Ο Βασίλιεφ δήλωσε ότι η Παντιουσένκοβα ήταν το αγαπημένο μοντέλο πολλών οίκων μόδας και ιδιαίτερα των Gianni Versace και Tierry Mugler. «Στη ζωή της ξεχώριζε, ήταν ντροπαλή και ποιητική. Η καριέρα της άρχισε να δύει στη δεκαετία του 2000», τόνισε.
 
Η παιδική της φίλη Οξάνα Πολεβίκοβα δήλωσε στο TASS, ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο καρκίνος με τον οποίο πάλευε τα τελευταία χρόνια. «Πέθανε από καρκίνο. Στις αρχές του χρόνου άρχισαν οι μεταστάσεις», δήλωσε η Πολεβίκοβα προσθέτοντας ότι η Πανιουσένκοβα ήταν πολύ ήσυχος άνθρωπος, ήρεμος και εν μέρει κλειστός, χαρακτηριστικά ασυνήθιστα για τις κοπέλες που σταδιοδρομούν στον χώρο της μόδας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05