search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Μύκονος: Δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία από τους… Γερμανούς βασιλιάδες

26.02.2019 17:23
Μύκονος: Δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία από τους... Γερμανούς βασιλιάδες - Media

 

Οι δύο Γερμανοί που έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τις ξέφρενες νύχτες της Μυκόνου, έχοντας από το 2004 τον έλεγχο του Paradise Club, κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα επέκτασης των δραστηριοτήτων τους στο νησί, με την κατασκευή δύο πολυτελών ξενοδοχείων.

Οι επιχειρηματιίες, Thomas Heyne και Mario Hertel, οι βασιλιάδες της Μυκόνου, όπως τους αποκαλούν πολλοί, εξασφάλισαν τις άδειες για την κατασκευή δύο ξενοδοχειακών μονάδων. Η εταιρεία τους, RoyalBlue Real Estate Investmenets IKE θα προχωρήσει στην κατασκευή δύο ξενοδοχείων 4 αστέρων, στην περιοχή Καραμίδα στην Άνω Μερά Μυκόνου.

Η ζωή πριν τη Μύκονο

Ο Thomas Heyne και ο Mario Hertel  γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, στις παραλίες της Ίμπιζα, σε μια προσπάθειά τους να αποδράσουν από μια ζωή στη Γερμανία η οποία δεν τους εξέφραζε. Αμέσως έγιναν φίλοι και άρχισαν να ταξιδεύουν μαζί, αναζητώντας ιδέες για την υλοποίηση της δημιουργικότητάς τους.

Ο Thomas Heyne από το Αουγκσμπουργκ, ήταν πρώην μαθητευόμενος στο χώρο των αγοραπωλησιών ακινήτων. Ωστόσο απέρριψε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στις κατασκευές ακινήτων για να διευθύνει το club Ulm, φέρνοντας DJ και χορευτές από το Άμστερνταμ και το περίφημο It Club, σε μια εποχή όπου η μουσική House ήταν ακόμη στα σπάργανα στο νότο της Γερμανίας.

Από την άλλη, ο Βαυαρός Mario Hertel ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στα 18 του χρόνια, ανοίγοντας ένα μικρό καφέ στην πόλη του, στο Μπάερουθ φτιάχνοντας σύντομα μια μικρή αυτοκρατορία με εστιατόρια, καφέ, μπαρ και νυχτερινά κέντρα, φαινομενικά αταίριαστα με τη νοοτροπία της πόλης του.

Πηγή: economistas.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55