search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Πάγωσαν στον Ολυμπιακό με Στρέλνιεκς – Ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του

26.02.2019 18:41
Πάγωσαν στον Ολυμπιακό με Στρέλνιεκς - Ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του - Media

 

Σοκ στον Ολυμπιακό που βλέπουν τις δυσάρεστες ειδήσεις να συνεχίζουν να τους «χτυπούν» την πόρτα. Τελευταίο μεγάλο πρόβλημα, ο Γιάνις Στρέλνιεκς, με τον τραυματισμό που αποκόμισε στην Ποντγκόριτσα, να αλλάζει οριστικά τα πλάνα των Πειραιωτών.

Ο Λετονός υποβλήθηκε σε μαγνητική με το που επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά τα αποτελέσματα προβλημάτισαν τον Ολυμπιακό που πλέον, τρέχει… Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις δείχνουν ότι ο Στρέλνιεκς θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες και πλέον στον Ολυμπιακό υπάρχει πίεση χρόνου για μεταγραφή καθώς η προθεσμία για ενίσχυση στην Euroleague λήγει σε λιγότερες από 24 ώρες (27/2, 19:00) και οι διοικούντες πρέπει να κινηθούν ταχύτητα για να καλύψουν το κενό του διεθνούς γκαρντ.

Σύμφωνα με το sdna.gr, το πρώτο όνομα που φαίνεται να συγκεντρώνει τα βλέμματα Μπλατ και διοίκησης είναι αυτό του ΜακΦάντεν, καθώς πρόκειται για παίκτη με επιθετικές ικανότητες, προσιτό οικονομικά, αλλά και γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αλλά και της Κύμης.

Την φετινή σεζόν ο 29χρονος Αμερικανός με διαβατήριο Γεωργίας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ισπανική Τενερίφη μετρώντας 15 παιχνίδια στην ACB με 12,2 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28