search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:48
MENU CLOSE

Στρατιωτικά φορτηγά μεταφέρουν τα κομμάτια για τις γέφυρες που καταστράφηκαν στην Κρήτη (Video)

26.02.2019 19:16
Στρατιωτικά φορτηγά μεταφέρουν τα κομμάτια για τις γέφυρες που καταστράφηκαν στην Κρήτη (Video) - Media

 

Στρατιωτικά φορτηγά του ΓΕΕΘΑ κατέφθασαν από το λιμάνι της Σούδας, λίγη ώρα μετά τις 4 το μεσημέρι στο στρατόπεδο-αεροδρόμιο του Μάλεμε, κουβαλώντας τα κομμάτια με τα γεφυρώματα τύπου Bailey τα οποία θα τοποθετηθούν προσωρινά σε σημεία που χρειάζεται στον Πλατανιά.

Συνολικά 7 στρατιωτικά φορτηγά και νταλίκες, μεταφέρουν τα κομμάτια από τις συναρμολογούμενες γέφυρες οι οποίες θα κατασκευαστούν για να βοηθήσουν προσωρινά την κυκλοφορία στα σημεία που υπάρχει ανάγκη, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Τα οχήματα θα διανυκτερεύσουν στους χώρους του στρατιωτικού αεροδρομίου του Μάλεμε, ενώ με το πρώτο πρωινό φως θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης, αρχικά στη γέφυρα του Πλατανιά πάνω από τον Ιάρδανο ποταμό, ενώ μία ακόμη θα τοποθετηθεί στις Βρύσες Κυδωνίας.

Παράλληλα υπάρχουν σκέψεις και για τοποθέτηση σε δεύτερο χρόνο μιας ακόμη γέφυρας σε κάποιο σημείο του Κερίτη στον Αλικιανό, αντικαθιστώντας την ιστορική γέφυρα 111 ετών που κατέρρευσε από την ένταση των ορμητικών νερών.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την άφιξη των στρατιωτικών οχημάτων στο αεροδρόμιο του Μάλεμε:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46