search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον: Τι είπε για Τσίπρα – Βαρουφάκη

27.02.2019 12:21
Στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον: Τι είπε για Τσίπρα - Βαρουφάκη - Media

 

Στην Ελλάδα παραβρέθηκε η Pamela Anderson, το άλλοτε sex symbol που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Baywatch, καθώς είναι καλεσμένη σε νέο τηλεοπτικό σόου που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση.

Η ηθοποιός που πλέον, έχει έντονη ακτιβιστική και φιλοζωική δράση αναφέρθηκε στην πολιτική ζωή της χώρας λέγοντας τα εξής:

Στο απόσπασμα που ανήρτησε στο προσωπικό της blog από τη συνέντευξη που έδωσε στην Αθήνα, η Pamela αναφέρεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί ότι συνθηκολόγησε την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος το 2015, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το θαυμασμό της στον Γιάννη Βαρουφάκη, για τον οποίο -μεταξύ άλλων- πιστεύει πως είναι ο μοναδικός εν ζωή celebrity της χώρας μας.

Απαντώντας αν γνωρίζει κάποια ελληνική λέξη, η ίδια είπε ότι έχει μάθει το «ΟΧΙ».

«Θαυμάζω τον ελληνικό λαό που είπε ΟΧΙ, στη διάρκεια του περίφημου δημοψηφίσματος, εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το OXI ήταν η λέξη σύμβολο κατά της ιταλικής κατοχής όταν οι φασίστες είχαν κυριεύσει την Ελλάδα και έγινε πάλι διάσημη σαν λέξη κατά τα χρόνια της κρίσης το 2015 όταν η Ελλάδα έκανε ένα ιστορικό δημοψήφισμα όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού (61%) ψήφισε OXI καταψηφίζοντας την συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις τράπεζες που θα αύξανε το χρέος της Ελλάδας και θα επέβαλε δομικές μεταρρυθμίσεις και λιτότητα με τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας.

Ήταν το πιο ηρωικό γεγονός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας με χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους που για πρώτη φορά αισθάνθηκαν αξιοπρέπεια με το να πουν απλά την λέξη ΟΧΙ. Όμως, δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (η Αριστερά) με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να συνθηκολογήσει και την επομένη του δημοψηφίσματος ο Γιάννης Βαρουφάκης παραιτήθηκε. Σήμερα, αν κοιτάξετε την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα περισσότερα αεροδρόμια ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες (Fraport), το λιμάνι του Πειραιά ανήκει στους Κινέζους, οι πολίτες είναι υπερχρεωμένοι και υπάρχει παντού φτώχεια αλλά και μετανάστευση νέων ανθρώπων. Έτσι, το ΟΧΙ σημαίνει κάτι σήμερα. Είναι ένα σύμβολο το οποίο δεν πρέπει να ξεχαστεί», είπε η Pamela.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34