search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:29
MENU CLOSE

H Madonna έκανε ανακωχή με την πιο μεγάλη της «αντίζηλο» (Photo)

27.02.2019 12:38
H Madonna έκανε ανακωχή με την πιο μεγάλη της «αντίζηλο» (Photo) - Media

 

H Madonna άφησε για λίγο την Ευρώπη όπου διαμένει πλέον μόνιμα και ταξίδεψε στο Λος Άντζελες προκειμένου να παραβρεθεί στη βραδιά των Όσκαρ.

Η βασίλισσα της Ποπ διοργάνωσε, μάλιστα, ένα από τα πιο εντυπωσιακά after parties όπου δεκάδες celebrities έδωσαν το λαμπερό «παρών».

Μεταξύ αυτών και η Lady Gaga, η παρουσία της οποίας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και σχολιάστηκε έντονα.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που φέτος κατάφερε να αποσπάσει βραβείο Όσκαρ, για το τραγούδι της Shallow από την ταινία A Star Is Born (αν και έχασε το Όσκαρ Α Γυναικείου ρόλου για την ίδια ταινία), παραβρέθηκε στο πάρτι της Madonna βάζοντας έτσι τέλος σε έναν άτυπο πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια.

Υπενθυθμίζεται ότι από την αρχή της καριέρας της, η Lady Gaga συγκρινόταν με τη Madonna με πολλούς να τη θεωρούν τη νέα βασίλισσα της ποπ.

Όπως και να’ χει, οι δυο σταρ έχουν, πλέον, συμφιλιωθεί και μάλιστα πόζαραν αγκαλιασμένες, κάτι που το περιοδικό ΤΙΜΕ δεν άφησε ασχολίαστο, κάνοντας λόγο για «ιστορική στιγμή», και μια μεγάλη συμφιλίωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28