search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Το συγκινητικό μήνυμα Χαρδαβέλλα μετά το χειρουργείο

27.02.2019 13:12
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Επέστρεψα στη δουλειά μείον 40 κιλά» (Video) - Media

 

Σε επέμβαση χολής υποβλήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο ίδιος, ευχαριστώντας τους γιατρούς του νοσοκομείου “Γιώργος Γεννηματάς” και όσους του έστειλαν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, δηλώνει “χωρίς χολή πια”, αλλά έτοιμος να επιστρέψει στην καθημέρινότητά του.

«Μια ξαφνική περιπέτεια υγείας με οδήγησε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για αφαίρεση χολής. Ευχαριστώ από καρδιάς την εξαιρετική Χειρουργό Χρυσάνθη Αγγέλη, Επιμελήτρια Α της Γ Χειρουργικής και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παλεύουν καθημερινά με θεούς και δαίμονες! Χωρίς χολή πια, αλλά με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη, επιστρέφω άμεσα στην καθημερινότητα. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον. Με συγκινήσατε…», έγραψε στο post του.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε μιλήσει ανοιχτά και για τη θαρραλέα μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και από την οποία βγήκε νικητής.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:44