search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Ο Φέρχοφσταντ «ισοπεδώνει» τον Βέμπερ: Δεν μαζεύεις τον φίλο σου τον Βίκτορ;

27.02.2019 18:43
Ο Φέρχοφσταντ «ισοπεδώνει» τον Βέμπερ: Δεν μαζεύεις τον φίλο σου τον Βίκτορ; - Media

 

«Ισοπεδοτικός» έναντι του επικεφαλής του ΕΛΚ στην Ευρωβουλή και υποψηφίου προέδρου της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, ήταν ο πρόεδρος της ευρω-ομάδας των Φιλελευθέρων και πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου, Γκι Φέρχοφσταντ.

Αφορμή για την επίθεση του Βέλγου στον Γερμανό πολιτικό στάθηκε tweet του Βέμπερ στο οποίο έγραφε ότι «ο αντισημιτισμός αυξάνεται στην Ευρώπη και αυτό είναι τελείως απαράδεκτο. Η Ευρώπη πρέπει να δείξει σθεναρή στάση και να πολεμήσει τον αντισημιτισμό. Όταν γίνω πρόεδρος της Κομισιόν, θα προτείνω ένα ευρωπαϊκό σύμφωνο κατά του αντισημιτισμού».

Σχολιάζοντας τη δήλωσε Βέμπερ, ο Φέρχοφσταντ δεν έχασε την ευκαιρία να τον «χτυπήσει», λέγοντάς του: «Μάνφρεντ, ίσως θα μπορούσες να αρχίσεις υπερασπιζόμενος τις ευρωπαϊκές αξίες και να πεις στον φίλο σου τον Βίκτορ (σ.σ. Όρμπαν) να σταματήσει την αντισημιτική ρητορική κατά του Σόρος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:07