search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:29
MENU CLOSE

Έρευνα για επεισόδιο στην πρεσβεία της Β. Κορέας άρχισε η Ισπανία

27.02.2019 21:30
Έρευνα για επεισόδιο στην πρεσβεία της Β. Κορέας άρχισε η Ισπανία - Media

 

Έρευνα για ένα «επεισόδιο» στην πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στη Μαδρίτη άρχισαν οι ισπανικές Αρχές, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επίθεση από πρόσωπα που έκλεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η διαδικτυακή εφημερίδα El Confidencial ανέφερε ότι πολλά πρόσωπα επιτέθηκαν σε υπαλλήλους της πρεσβείας την περασμένη Παρασκευή, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα πάντως με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών η έρευνα αφορά τον «ελαφρύ τραυματισμό» μίας γυναίκας από τη Βόρεια Κορέα.

«Ξεκίνησε έρευνα. Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι μια Βορειοκορεάτισσα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες για έναν ελαφρύ τραυματισμό στον δρόμο, κοντά στην πρεσβεία», ανέφερε μία αστυνομική πηγή.

Η ίδια πηγή τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία από τη διπλωματική αντιπροσωπεία της Βόρειας Κορέας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21