search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Σοκαριστικό: Δωδεκάχρονο αγόρι βίασε την 6χρονη αδερφή του επειδή το είδε σε βιντεοπαιχνίδι

28.02.2019 07:14
Σοκαριστικό: Δωδεκάχρονο αγόρι βίασε την 6χρονη αδερφή του επειδή το είδε σε βιντεοπαιχνίδι - Media

 

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη με το στόμα ανοιχτό μια υπόθεση βιασμού που έχει φτάσει στα δικαστήρια. Ένας 12χρονος βίασε τρεις φορές της εξάχρονη αδερφή του επειδή είδε παρόμοια σκηνή στο βιντεοπαιχνίδι grand theft auto.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το αγόρι βίασε συνολικά τρεις φορές την αδερφή του. Μέσα στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Γουλτσαιρ την ώρα που οι ενήλικοι είτε κοιμόντουσαν είτε βρίσκονταν σε άλλο χώρο στο ίδιο σπίτι.

Το αγόρι είπε ότι έκανε αυτό που έκανε, επειδή είδε μια παρόμοια σκηνή στο βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε μανιωδώς το grand theft auto. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι ακατάλληλο για να παίζεται από ανήλικους αφού περιέχει πολλές σκηνές βίας, και δολοφονιών.

Οι δικαστές αποφάσισαν την παραμονή του σε θεραπευτικό κέντρο για έναν χρόνο. Είπαν μάλιστα ότι ακόμη και όταν η θεραπεία ολοκληρωθεί, οι κατηγορίες θα παραμείνουν στο φάκελό του αλλά δεν θα του επιβληθεί ποινή περαιτέρω φυλάκισης.

Το αγόρι που σε όλη τη δίκη είχε σκυμμένο το κεφάλι είπε πως έχει μετανιώσει και πως τώρα θα είχε σταματήσει τον εαυτό του επειδή κατάλαβε πόσο λάθος ήταν η πράξη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:34