search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Τηλεοπτικό κανάλι έσβησε τη Lady Gaga από την απονομή των Όσκαρ (Photos)

28.02.2019 08:05
Τηλεοπτικό κανάλι έσβησε τη Lady Gaga από την απονομή των Όσκαρ (Photos) - Media

 

Οργή έχει προκαλέσει στην Κίνα η απόφαση ενός τηλεοπτικού σταθμού να «σβήσει» το πρόσωπο της Lady Gaga από τη μετάδοση των βραβείων Όσκαρ.

Συγκεκριμένα, όταν το κανάλι Mango TV μετέδωσε τη στιγμή της απονομής των Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου που κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν για την «Ευννούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, το πρόσωπο της Lady Gaga ήταν θολωμένο στην εικόνα.

Χρήστες των κινεζικών social media υποστηρίζουν ότι το κανάλι πήρε την απόφαση αυτή επειδή το 2016 η Lady Gaga είχε συναντήσει τον Δαλάι Λάμα.

Η συνάντηση των δύο είχε γίνει σε συνέδριο που είχε διοργανωθεί στις ΗΠΑ προκαλώντας, τότε, την αντίδραση και των κινεζικών αρχών.

Το εν λόγω κανάλι, πάντως, λογόκρινε και την ομιλία του νικητή του Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου Ραμί Μάλεκ, καθώς όταν αυτός αναφέρθηκε στους «γκέι άνδρες», το κανάλι μετέδωσε στη μετάφραση τις λέξεις «ειδική ομάδα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:03