search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:42
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο σε γάμο ανάμεσα στα σόγια του γαμπρού και της νύφης για την επιλογή της μουσικής (Video)

28.02.2019 08:12
Άγριο ξύλο σε σούπερ μάρκετ – Σεκιουριτάς χτυπά βάναυσα κάποιον που θεώρησε κλέφτη (Video) - Media

 

Τα σόγια της νύφης και του γαμπρού είχαν συγκεντρωθεί στον υπαίθριο χώρο όπου θα γινόταν το γλέντι ύστερα από το γάμο ενός ζευγαριού, στα Άδανα της Τουρκίας. Το πρώτο γαμήλιο τραγούδι έπαιξε καθώς το ζευγάρι έκανε την είσοδο του μέσα στο χώρο. Όλοι χαμογελούσαν και έδειχναν χαρούμενοι.

Ο γαμπρός και η νύφη ήταν από διαφορετικές περιοχές της Τουρκίας με αποτέλεσμα ο DJ να μην ξέρει ποιο τραγούδι να επιλέξει. Είναι σαν να λέμε ότι ο γαμπρός ήταν από την Ήπειρο και η νύφη από την Κρήτη και το κάθε σόι να θέλει το τραγούδι να είναι ένα παραδοσιακό της περιοχής του.

Την αρχή έκαναν τα πεθερικά. Κουβέντα στην κουβέντα για το ποιο τραγούδι θα βάλουν, άρχισαν να βρίζονται. Η κατάσταση ξέφυγε όταν γύρω από κάθε συμπέθερο συσπειρώθηκε το σόι του. Μια σπίθα άναψε τον καβγά. Σχεδόν αμέσως άρχισαν να βρίζονται και να πετούν καρέκλες το ένα σόι στο κεφάλι του άλλου. Ο χώρος έγινε πεδίο μάχης.

Το ζευγάρι πάντως μόλις είδε τα πράγματα να αγριεύουν μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, παράτησε τα σόγια να μαλώνουν και εξαφανίστηκε.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43