search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Σύζυγος Εμπουκά: Τον χτύπησαν και πέθανε στο Τμήμα της Ομόνοιας – Δεν είχε προβλήματα υγείας (Video) 

28.02.2019 08:26
Σύζυγος Εμπουκά: Τον χτύπησαν και πέθανε στο Τμήμα της Ομόνοιας - Δεν είχε προβλήματα υγείας (Video)  - Media

 

Για τις συνθήκες θανάτου του Εμπουκά στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας μίλησε η σύζυγός του στο τηλεοπτικό κανάλι Αντέννα.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, δεν πιστεύει ότι η αιτία θανάτου του άνδρα της ήταν παθολογική. Μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής: «Γιατί το έκαναν αυτό; Η μεγάλη μας κόρη καταλαβαίνει και ρωτάει που είναι ο μπαμπάς της. Θεωρώ ότι τον χτύπησαν, ο άνδρας μου δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι πέθανε έτσι. Το πιστοποιητικό θανάτου κάνει λόγο για πνευμονικό οίδημα. Μα έφυγε μια χαρά από το σπίτι. Τον είχαν ξανασυλλάβει και είχα δει τότε κάτι σημάδια πάνω του. Μου είχε πει τότε ότι τον είχαν χτυπήσει στο τμήμα». «Το πιστοποιητικό θανάτου του του, έγραφε ότι πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Ο Εμπούκα δεν είχε πρόβλημα υγείας»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι «πήρα στο ΑΤ Ομόνοιας και μου είπαν ότι δεν έχουν κρατούμενο με αυτό το όνομα. Δεν μου είπαν ότι δύο μέρες πριν είχε πεθάνει άνθρωπος με αυτό το όνομα στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα. κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31