search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Ιστορίες αχαλίνωτου σεξ στη Βραζιλία στους Ολυμπιακούς αγώνες – Αθλήτρια έδιωξε τη συγκάτοικο της από το δωμάτιο για να φέρει τον εραστή της (Photos)

28.02.2019 10:17
Στη Βραζιλία έκαναν καλλιστεία ορφανών παιδιών προς υιοθεσία – Θύελλα αντιδράσεων (Photos) - Media

 

Τρία χρόνια χρειάστηκαν για να σπάσει τη σιωπή της μια καλλίγραμμη αθλήτρια καταδύσεων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και να αποκαλύψει ιστορίες σεξ που βίωσε στο δωμάτιο της στο Ολυμπιακό χωριό.

Ίνγκριντ Ολιβέιρα αποκάλύπτει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το αχαλίνωτο σεξ που γινόταν στα δωμάτια των αθλητών κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών και τονίζει πως μετά τις αποκαλύψεις της έχει πέσει θύμα μπούλινγκ από τους ίδιους τους συναθλητές της για αυτά που είπε.

Η 20χρονη τότε Ίνγκριντ έμενε στο ίδιο δωμάτιο με την 19χρονη Τζιοβάνα Πεντρόζο.

Κάποια στιγμή ένα βράδυ η Τζιοβάνα της είπε να φύγει από το δωμάτιο της για να φέρει έναν αθλητή τον Πέδρο Γκονζάλβες για να κάνουν σεξ.

Η ΊΝγκριντ αρνήθηκε και όπως είπε, η Τζιοβάννα σα λυσσασμένη άρχισε να την κλωτσάει μέχρι που την πέταξε έξω από το σπιτάκι του ολυμπιακού χωριού.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό οι δυο αθλήτριες της κατάδυσης σταμάτησαν να αγωνίζονται μαζί. Μάλιστα ο τελευταίος αγώνας τους ήταν στους ολυμπιακούς, όταν έκαναν ένα «χλιαρό» άλμα και δεν κατάφεραν να προκριθούν. Οι εφημερίδες της Βραζιλίας είχαν ασχοληθεί με το θέμα και αναρωτιόντουσαν γιατί οι δυο αθλήτριες που πήγαιναν για μετάλλιο έκαναν μια τόσο «αξιολύπητη βουτιά».

Η Πέτρα του σκανδάλου, ο 22χρονος Πέδρο, ο οποίος προπονείται για τους ολυμπιακούς του Τόκιο είπε πως στο ολυμπιακό χωριό στο Ρίο γινόντουσαν όργια. «Παντού έβλεπες προφυλακτικά πεταμένα.

Το σεξ ήταν στην ημερήσια διάταξη. Ακόμη και στην καντίνα έκαναν σεξ» είπε χαριτολογώντας και συνέχισε: «Όλοι οι αθλητές είχαν φτιάξει λογαριασμούς και φλερταραν στο tinder ενώ μετά συναντιόντουσαν στο χωριό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43