search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:35
MENU CLOSE

Περιφέρεια Αττικής: Τον Πατούλη στηρίζει το φιλελεύθερο κεντρώο πολιτικό κόμμα «Δράση»

28.02.2019 12:10
Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης (Photo) - Media

 

Τη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Δράσης και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στο Νότιο Τομέα, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στα γραφεία του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, ο κ. Αϊβαλιώτης εξέφρασε την εκτίμηση και τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Πατούλη τον οποίο χαρακτήρισε «αγωνιστή» και «εξαιρετικό αυτοδιοικητικό» που «μπορεί να πάει την Ελλάδα και την Περιφέρεια Αττικής μπροστά».

Αντευχόμενος ο κ. Πατούλης είπε για τον Α. Αϊβαλιώτη ότι είναι «άξιος άνθρωπος με σημαντική προσφορά στην κοινωνία και την πολιτική. Από τους εκλεκτούς υποψηφίους της ΝΔ. «Η Αττική και όλη η Ελλάδα», πρόσθεσε, «έχουν ανάγκη την αναπτυξιακή επανεκκίνηση για το καλό των πολιτών, για το καλό των παιδιών μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15