search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:10
MENU CLOSE

«Mr Robot», ο επόμενος κακός του Τζέιμς Μποντ

28.02.2019 14:39
«Mr Robot», ο επόμενος κακός του Τζέιμς Μποντ - Media

 

Οι μετοχές του Ράμι Μάλεκ ολοένα και ανεβαίνουν, αν και μετά την κατάκτηση του Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου (για το «Bohemian Rhapsody») μάλλον εκτοξεύτηκαν! Στον βραβευμένο -πλέον- ηθοποιό που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Mr Robot», προσφέρεται γη και ύδωρ προκειμένου να είναι ο επόμενος «κακός» στην ταινία Τζέιμς Μποντ.

Ήδη οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από την προηγούμενη χρονιά, αλλά οι αυξημένες υποχρεώσεις του Μάλεκ δεν του έδιναν τη δυνατότητα να συνδυάσει περισσότερες δουλειές και οι συζητήσεις «πάγωσαν» προς στιγμήν

Βέβαια, το Variety, «σκέφτεται» πιο πονηρά, υποστηρίζοντας ότι ο 37χρονος ηθοποιός αίφνης έχει χρόνο, μετά και την τελετή του Όσκαρ. Όλως τυχαίως, η αμοιβή του πλέον εκτοξεύτηκε μετά το χρυσό αγαλματίδιο!

Σε μια ούτως ή άλλως ακριβή παραγωγή όμως, αυτό δεν θα αποτελέσεις πρόβλημα και ο Μάλεκ αναμένεται να «κονταροχτυπηθεί» με τον Ντάνιελ Γκρεγκ, στην 25η περιπέτεια του διάσημου Τζέιμς Μποντ που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09