search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Σκότωσαν με σφυρί 17χρονο για να… προσφέρουν τα παιδιά τους «όμορφα Χριστούγεννα» (Photos)

28.02.2019 15:17
Σκότωσαν με σφυρί 17χρονο για να... προσφέρουν τα παιδιά τους «όμορφα Χριστούγεννα» (Photos) - Media

 

Ένα ζευγάρι σκότωσε ένα 17χρονο αγόρι και έκρυψε το πτώμα του στη σοφίτα του σπιτιού του για να πάρουν τα χρήματά του και να προσφέρουν στα παιδιά τους «όμορφα Χριστούγεννα», σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Η 28χρονη Stacy Docherty και 37χρονος Gary Hopkins σκότωσαν τον Abdi Ali με ένα σφυρί και ένα μαχαίρι μήκους 16 εκατοστών στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στο Enfield, στο βόρειο Λονδίνο, στις 21 Δεκεμβρίου 2017.

Τύλιξαν το πτώμα του σε ένα πάπλωμα και το έκρυψαν στη σοφία τος για τους επόμενους οκτώ μήνες μέχρι να αποσυντεθεί. Ακόμη, έκρυψαν εκεί και τα όπλα του φόνου σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τις αρχές.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αφού οι κατηγορούμενοι έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη σε φίλους που επισκέφτηκαν το διαμέρισμα.

Ο εισαγγελέας Gareth Patterson QC δήλωσε ότι ο Docherty αποκάλυψε ένα οικονομικό κίνητρο, λέγοντας ότι ήθελε να «προσφέρει στα παιδιά της όμορφα Χριστούγεννα».

Οι κατηγορούμενοι, που έχουν τρία παιδιά, συχνά έκαναν χρήση ναρκωτικών στο σπίτι τους.

Μάλιστα, μια φορά ο 37χρονος έγινε ανήσυχος όταν ο ντίλερ του αρνήθηκε να του δώσει περισσότερα ναρκωτικά. Πηγαίνοντας σε ένα ATM, ο 37χρονος είπε ότι θέλησε να κλέψει τον ντίλερ και να τον σκοτώσει όπως είχε κάνει με τον Abdi Ali.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη δολοφονία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24