search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Ο Λαμπρόπουλος και η κουβέντα με Μελισσανίδη

28.02.2019 18:47
Ο Λαμπρόπουλος και η κουβέντα με Μελισσανίδη - Media

 

Ο Έλληνας στόπερ μιλώντας στο αφεντικό της Α.Ε.Κ. ζήτησε να γίνει και πάλι διαθέσιμος αφού είχε προηγηθεί κουβέντα και με τον Χιμένεθ και μετά το τέλος της σεζόν… βλέπουμε

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ προκύπτει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό (κάτι που δεν ισχύει και διέψευσαν κατηγορηματικά από την ομάδα του Φαλήρου, το ίδιο ισχύει και για την πλευρά του ποδοσφαιριστή). Δυο μέρες μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για την πρωταθλήτρια με αντίπαλο τον Ατρόμητο, σήμερα δηλαδή, υπήρξε άλλο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο διεθνής στόπερ της Ένωσης ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας (τον ίδιο τον Μελισσανίδη κοινώς) να συνεχίσει να ανήκει στο club…

Στη μέση αυτών (σ.σ.: των δημοσιευμάτων) βρίσκεται ο φίλος της ΑΕΚ που προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αλήθεια και τι όχι… Εδώ είμαστε για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα σχετικά (και) με την περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου και των όσων έχουν γίνει από την προηγούμενη εβδομάδα. Διότι πριν από επτά μέρες έχει ξεκινήσει το θέμα, έχουν γίνει συζητήσεις και αφορούν όλες τις πλευρές: το club, τον προπονητή και τον ποδοσφαιριστή.

Είναι γνωστό και ειπωμένο από τον ίδιο τον Μανόλο Χιμένεθ ότι ο ίδιος θέλει να έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Εκτός από το γεγονός ότι το δήλωσε επίσημα ο ίδιος ο Σεβιγιάνος τεχνικός, είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι στο ρεπορτάζ και το μαρτυρούν και οι συμμετοχές που είχε ο «Λαμπρό» την περσινή σεζόν παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ συνυπήρχε με Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Τσόσιτς… Τη φετινή σεζόν μάλιστα έως ότου φτάσουμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν (και επί Ουζουνίδη) βασικός στο κέντρο της άμυνας πότε με Τσιγκρίνσκι, πότε με Οικονόμου και πότε με Τσόσιτς.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40