search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:14
MENU CLOSE

Πατατράκ Ολυμπιακού! Αποκλείστηκε από τη Λαμία μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

28.02.2019 19:30
Πατατράκ Ολυμπιακού! Αποκλείστηκε από τη Λαμία μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Media

 

Η Λαμία το έκανε και πάλι το θαύμα της! Μετά τον Παναθηναϊκό, άφησε εκτός Κυπέλλου και τον Ολυμπιακό, νικώντας τον στο φαληρικό στάδιο με 1-0. Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε η ομάδα του Μαρτίνς που πλήρωσε το «ροτέισον», την επιθετική του δυστοκία (28 τελικές) και φυσικά την κακή αμυντική του λειτουργία σε ένα ακόμη παιχνίδι. Έχασε πέναλτι ο Φορτούνης.

Έκπληξη μεγατόνων σημειώθηκε στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει αναπάντεχο αποκλεισμό από τη Λαμία. Πιθανώς ούτε οι φιλοξενούμενοι να το περίμεναν, μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα, καθώς για να προκριθούν ήθελαν νίκη (ή ισοπαλία με τέσσερα τέρματα) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και την πέτυχαν!

Παρά το γεγονός ότι ο Μάκης Χάβος άφησε πέντε παίκτες του (θεωρητικά βασικούς) εκτός αποστολής, η Λαμία εκμεταλλεύτηκε τη φλυαρία του Ολυμπιακού, την αποτελεσματικότητα τη δική της (1 σουτ – 1 γκολ με τον Τομάς στο 52΄) και κυρίως την εκπληκτική κατάσταση του τερματοφύλακά της Σαράνοβ, που έκανε 19 αποκρούσεις, μεταξύ των οποίων και η πιο σημαντική, αυτή στο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Φορτούνη.

Υπερόπτες οι Πειραιώτες, που υποτίμησαν τον αντίπαλο, αγχώθηκαν από το γκολ του Τόμας και παρά τις εσπευσμένες κινήσεις από τον Μάρτινς (έβαλε στο ματς Φορτούνη, Ποντένσε, Χασάν) έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Σαράνοβ. Μοιραία, πλήρωσαν τις φετινές αδυναμίες τους, που εμφανίστηκαν και σε αυτό το παιχνίδι. Κακή αμυντική λειτουργία και επιθετική δυστοκία.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στην ουσία εκτός στόχων, αφού μέσα στον Φεβρουάριο τα έχασαν όλα και έμειναν εκτός στόχων. Έμειναν εκτός Europa league από την Ντιναμό Κιέβου, εκτός κούρσας πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και εκτός Κυπέλλου από την Λαμία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:13