search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:58
MENU CLOSE

H πρώτη αντίδραση Mαρτίνς μετά τον αποκλεισμό

28.02.2019 20:11
H πρώτη αντίδραση Mαρτίνς μετά τον αποκλεισμό - Media

 

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα-αποκλεισμό από τη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

Με την αστοχία των παικτών του μπροστά στην αντίπαλη εστία και με τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη τα είχε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Λαμία, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για ακόμα ένα πέναλτι που θα έπρεπε να δοθεί στην ομάδα του, ενώ τα έβαλε με τη δυστοκία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

«Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχε ακόμα ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Ωστόσο, αυτό που μας κόστισε ήταν ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το Κύπελλο ήταν μια διοργάνωση που θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57