search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Ο ΣΚΑΪ έδειξε παλιό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» για να μην «παίξει» το θέμα Ν. Γεωργιάδη (Video) 

01.03.2019 07:41
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

 

Σκληρή ήταν η αντίδραση του διευθυντή της εφημερίδας «Δημοκρατία» Δημήτρη Ριζούλη για το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ έπαιξε λάθος πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που διευθύνει και «αυτό γιατί θέλουν να θαφτεί το θέμα του Ν. Γεωργιάδη». 

«Αυτή η ατιμία δεν έχει προηγούμενο! Ο ΣΚΑΙ έδειξε ψεύτικο πρωτοσελιδο της δημοκρατίας (βρήκε ένα πριν από 3 χρόνια) για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη. Το ΕΣΡ βλέπει; Η ΕΣΗΕΑ; Και επειδή μπορεί να ακούσουμε ότι πρόκειται για… λάθος, νωρίς το πρωί είχε εμφανιστεί το σωστό πρωτοσέλιδο. Λίγο μετά τις 8 άλλαξε! Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι δημοσιογράφοι ανέχονται τέτοια κακοποίηση της αλήθειας. Αναρωτιέμαι, ευθιξία έχει κανείς τους;», έγραψε ο κ. Ριζούλης στο Facebook. 

Τι πραγματικά συνέβη

Μία ημέρα μετά την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια ανηλίκων στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου – Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζουν ως είθισται σε μορφή βίντεο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όταν έφτασαν στη «Δημοκρατία», το πρωτοσέλιδό της είχε αντικατασταθεί με το αντίστοιχο του… 2016.

Το πρωτοσέλιδο που παρουσίασαν

Το πρωτοσέλιδο όμως της Δημοκρατίας ήταν αυτό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08