search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:39
MENU CLOSE

Χρωστούσαν στην εφορία και εκείνη τους κατέσχεσε το σκυλάκι και θα το πουλήσει στο e bay

01.03.2019 08:43
Συγκλονίζει τυφλός σκύλος που διάνυσε 25 χιλιόμετρα για να ξαναβρεί τον άνθρωπο που τον φρόντιζε - Media

 

Μια οικογένεια στη Βόρεια Βεστφαλία στη Γερμανία, χρωστουσε ένα ποσό κοντά στα 1000 ευρώ στην εφορία του κρατιδίου. Τότε έφτασε το πρώτο ειδοποιητήριο το οποίο προειδοποιούσε την οικογένεια για το χρέος της ειδεμή θα γινόταν κατάσχεση. Η οικογένεια δεν πλήρωσε και πριν από λίγες ημέρες άνδρες της υπηρεσίας πήγαν για να κάνουν κατάσχεση.

Τελικά το μόνο που κατάφεραν να κατασχέσουν ήταν το μαύρο σκυλί της οικογένειας, ράτσας παγκ, που ακούει στο όνομα Εντά. Οι αρχές του κρατιδίου ανακοίνωσαν ότι για να ισοσκελιστεί το χρέος θα πουλήσουν το συμπαθέστατο τετράποδο στο e bay με τιμή εκκίνησης τα 750 ευρώ.   

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του σκύλου πέρασε στην αντεπίθεση. Προσέφυγε στα δικαστήρια, είπε ότι ο σκύλος του πο9υ κατασχέθηκε είναι άρρωστος και ότι δαπανάει πολλά για τη συντήρηση του και ζητά από ις αρχές όχι μόνο να του τον επιστρέψουν αλλά ζητά και αποζημίωση.

Οι αρχές απαντούν ,μέχρι η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια, ότι η πράξη της κατάσχεσης του σκύλου είναι σπάνια αλλά παρόλαυτά είναι καθόλα νόμιμη.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28