search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:27
MENU CLOSE

Νίκη Κεραμέως: Μου έσπασαν τα νερά λίγο πριν βγω στην εκπομπή της Τσαπανίδου (video)

01.03.2019 10:24
Νίκη Κεραμέως: Μου έσπασαν τα νερά λίγο πριν βγω στην εκπομπή της Τσαπανίδου (video) - Media

 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η οποία έγινε πρόσφατα μητέρα αποκάλυψε επίσης πως όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί τα νερά της έσπασαν την ώρα που πήγαινε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Όταν ήμουν έγκυος πρώτη φορά, δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή. Μάλιστα, έτυχε να σπάσουν τα νερά μου πηγαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ήμουν καλεσμένη σε πάνελ, ένιωσα να σπάνε τα νερά μου και η αγωνία μου ήταν τι θα γίνει το πάνελ χωρίς εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν με την Πόπη Τσαπανίδου στο Star», ανέφερε η Νίκη Κεραμέως προσθέτοντας πως το πρώτο που έκανε ήταν να πάρει την παρουσιάστρια να της πει πως δεν θα μπορέσει να έρθει.

«Πήρα την Πόπη Τσαπανίδου τηλέφωνο και της λέω: “Πόπη, χίλια συγγνώμη αλλά νομίζω ότι μου συμβαίνει αυτό”.

Με ρώτησε: «Τι εννοείς νομίζεις;» και απάντησα: “Δεν είμαι σίγουρη, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Σου ζητάω συγγνώμη για το πάνελ”, είπε η Νίκη Κεραμέως.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26