search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:44
MENU CLOSE

Οργισμένες αντιδράσεις κατά του Ψινάκη σε εκπομπή: «Θρασύτατε! Βγάλτε τα γυαλιά και κοιτάξτε τον κόσμο στα μάτια» (Video)

01.03.2019 11:18
Οργισμένες αντιδράσεις κατά του Ψινάκη σε εκπομπή: «Θρασύτατε! Βγάλτε τα γυαλιά και κοιτάξτε τον κόσμο στα μάτια» (Video) - Media

 

Τη συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή «Αυτοψία» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πυρκαγιά του καλοκαιριού στο Μάτι όπου χάθηκαν τόσες ζωές μέσα σε λίγες ώρες.

«Εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, προσωπικά. Αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα, θα βγει το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα. Αυτό που μπορούσαμε να έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» προκαλώντας αμηχανία στη Φαίη Σκορδά και την έντονη αντίδραση του Άρη Καβατζίκη και της Αφροδίτης Γραμμέλη οι οποίοι χρησιμοποίησαν μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Ηλία Ψινάκη.

«Άβολο πολύ. Από τη μία είναι πολύ σκληρό να λες φταίει αυτός που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και να δείξεις με το δάχτυλο. Αλλά όμως, δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να κοιμηθεί και ήσυχα. Δεν το λες αυτό, γιατί ό,τι και να έχει γίνει, φύγαν άνθρωποι. Δεν κοιμάσαι ήσυχα ούτως ή άλλως» είπε η Φαίη Σκορδά για να πάρει τον λόγο ο Άρης Καβατζίκης λέγοντας:

«Υπάρχει κάτι που λέγεται ευθιξία καταρχήν. Ο κος Ψινάκης δεν άκουσε ποτέ τι σημαίνει ευθιξία; Πώς μπορεί να βγαίνει σε μια συνέντευξη μετά από όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι και να λέει «κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»; Αν ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα, μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια με 100 ψυχές που φύγανε από τον δήμο του; Σας παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή μας ακούν πολλοί άνθρωποι, δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας με αυτές τις αηδίες που ακούμε κάθε μέρα! Ντρέπομαι γι’ αυτό το απόσπασμα! Σοβαρά; Μπράβο του! Κύριε Ψινάκη καταλαβαίνουμε το πρόβλημά σας με την όρασή σας, κοιτάξτε λίγο τον κόσμο στα μάτια, βγάλτε λίγο αυτά τα γυαλιά επιτέλους! Αρκετά πια με τα μαλλιά και τα γυαλιά και τα φουσκωτά και τα πάρτι! Ζούμε σε άλλες εποχές, χάθηκαν 100 άνθρωποι, μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που εκλέγουμε στην Ελλάδα; Κάθε μέρα καταπίνουμε μπόλικο σανό.

Οργισμένη ήταν όμως και η Αφροδίτη Γραμμέλη..

«Θα πρέπει να ντρέπεται! Λυπάμαι πάρα πολύ που ζω σε έναν τόπο που οι άρχοντες δεν έχουν ευθιξία, συνείδηση και μιλάνε! Τι θα πει κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ; Θρασύτατε! Θρασύτατε! Κάκαν παιδιά! Πώς κοιμάσαι με 100 νεκρούς ρε φίλε; Πώς κοιμάσαι με 100 νεκρούς»; είπε. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24