search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:43
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός πυροσβέστης κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς

01.03.2019 15:21
pyrosvestis.jpg

 

Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν οκτώ οχήματα και 16 πυροσβέστες.

Τσίπρας: Απώλεια που μας γεμίζει θλίψη

«Η απώλεια του πυρονόμου και προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή εν ώρα καθήκοντος, μας γεμίζει θλίψη» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο μέλος του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Συλληπητήρια από Γεροβασίλη-Παπακώστα

«Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο στέλεχος», δήλωσαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, οι οποίες εξέφρασαν την οδύνη τους για τον θάνατο του 45χρονου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή στη Σίνδο και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται:

«Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του 45χρονου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή, πατέρα δύο παιδιών και πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο στέλεχος.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλληπητήρια από το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του πυροσβέστη Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Εκφράζει επίσης τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον πυροσβέστη, που μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με αναπνευστικά προβλήματα από το ίδιο συμβάν.

Το ΚΚΕ τονίζει ότι «όλα αυτά αποδεικνύουν, με τραγικό τρόπο, τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι πυροσβέστες επιτελούν τα καθήκοντα τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37