search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:52
MENU CLOSE

Ντοπέ αθλητής πιάστηκε στα πράσα να κάνει μετάγγιση αίματος – Σοκάρει η εικόνα (Video)

01.03.2019 15:39
Ντοπέ αθλητής πιάστηκε στα πράσα να κάνει μετάγγιση αίματος - Σοκάρει η εικόνα (Video) - Media

 

Πήγε να τη γλυτώσει, αλλά αντ’ αυτού, ο Μαξ Χοκ συνελήφθη την πιο ακατάλληλη ώρα, με τη σοκαριστική εικόνα του να γίνεται viral σε όλο τον κόσμο και να τον ακολουθεί για πάντα.

Άδοξα φαίνεται πως θα τελειώσει η καριέρα του Αυστριακού σκιέρ που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κάνει μετάγγιση αίματος, στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να γλιτώσει από το αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Στο πλαίσιο αιφνιδιαστικό ελέγχων, ο πρωταθλητής του σκι συνελήφθη στο σπίτι του με τις σύριγγες στα χέρια και το βλέμμα του σαστισμένο και αμήχανο, γνωρίζοντας ότι έπεσε στη παγίδα που ο ίδιος πήγε να στήσει.

Ο Χοκ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων, ενώ ακόμη χειρότερη θεωρείται η δημόσια διαπόμπευσή του αφού το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα τον «στοιχειώνει» για πάντα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15