search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Η φύση διέλυσε την ανθρώπινη φρίκη: Κατέρρευσε μέρος του «τείχους του αίσχους» στην Ιερουσαλήμ λόγω βροχής (Photos/Video)

01.03.2019 16:19
Η φύση διέλυσε την ανθρώπινη φρίκη: Κατέρρευσε μέρος του «τείχους του αίσχους» στην Ιερουσαλήμ λόγω βροχής (Photos/Video) - Media

 

Η δύναμη της φύσης δεν είναι πάντα καταστροφική: Ενίοτε είναι και απελευθερωτική.

Αυτό συνέβη στην Ιερουσαλήμ, όπου από την δυνατή βροχόπτωση κατέρρευσε τμήμα του «τείχους του αίσχους» που έχει ανεγερθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, στο πλαίσιο του καθεστώτος «Απαρτχάιντ» κατά των Παλαιστινίων.

Για λίγο, οι Παλαιστίνιοι μπόρεσαν να ρίξουν μια ματιά στην ανατολική Ιερουσαλήμ, καθώς το έδαφος κάτω από το τείχος υποχώρησε με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μέρος του. Βίντεο κατέγραψαν τους Παλαιστίνιους να πανηγυρίζουν καθώς, έστω για λίγο, μπόρεσαν να δουν τον ορίζοντα προς την άλλη πλευρά της πόλης, που κλείνει το πανύψηλο τείχος των ισραηλινών.

Περίπου 90.000 Παλαιστίνιοι της ανατολικής Ιερουσαλήμ βρέθηκαν στην λάθος πλευρά της πόλης, όταν οι δυνάμεις κατοχής κατασκεύασαν το, ύψους 8 μέτρων, τείχος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:04