search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Σοκ με Πέλκα στον ΠΑΟΚ

01.03.2019 17:14
Σοκ με Πέλκα στον ΠΑΟΚ - Media

 

Άσχημα είναι τα νέα από τον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έδειξαν ότι υπέστη, θλάση στους κοιλιακούς μύες στα πλάγια της λεκάνης.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πέλκας, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, προκαλώντας… παγωμάρα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, δεδομένου ότι για το ίδιο διάστημα θα απουσιάσει και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Η επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στην αγωνιστική δράση εκτιμάται ότι θα γίνει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, προς το τέλος του Μαρτίου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον τραυματισμό του, σημειώνοντας ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19