search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:12
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης: Θα κινηθώ νομικά (Video)

01.03.2019 18:30
Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης: Θα κινηθώ νομικά (Video) - Media
 
Έξαλλος εμφανίστηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος αποκάλυψε το λόγο της οργής του και δήλωσε ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά για το θέμα.
 
«Είχα ένα κανάλι στο Youtube που εξέθετα τη δουλειά μου, επικοινωνούσα με τον κόσμο και ξαφνικά πάω να κάνω μια ανάρτηση και το κανάλι είναι κομμένο. Μπήκαμε στη διαδικασία να επικοινωνήσουμε μαζί τους και δεν υπάρχουν πουθενά.
 
Θα κινηθώ νομικά, δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια. Ενδεχομένως να το έριξαν, υπήρχαν καταγγελίες, αλλά δεν ήταν τέτοιες που να ρίξουν το κανάλι. Το θεωρώ φίμωση, αντιδεοντολογικό και φασιστικό.
 
Έχω απειληθεί στο παρελθόν με θέσεις που πήρα, κυρίως για τη φαλλοκρατία. Και μιλάνε με χυδαίο τρόπο ότι υπερασπίστηκα τις γυναίκες, μήπως εγώ έχω τίποτα μέσα γυναικείο, κάτι γελοιότητες», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:12