search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:37
MENU CLOSE

ΕΔΕ για τον θάνατο του πυροσβέστη στη Σίνδο

01.03.2019 19:51
ΕΔΕ για τον θάνατο του πυροσβέστη στη Σίνδο - Media

 

Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διεξαχθεί για τον θάνατο του 45χρονου πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Τσαλής ήταν πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. O εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Θυμίζουμε ότι στο Στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας ακόμη πυροσβέστης που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του, ο Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος 45 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35