search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03
MENU CLOSE

«Μετωπική» Τσακαλώτου – Σταϊκούρα: Το bad timing και τα νταούλια των μαρξιστών

02.03.2019 08:40
«Μετωπική» Τσακαλώτου – Σταϊκούρα: Το bad timing και τα νταούλια των μαρξιστών - Media

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Χρήστος Σταϊκούρας «αντάλλαξαν» πυρά στο Twitter, με αφορμή την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s.

«Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody’s αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Οικονομικών.

 

Με ειρωνική διάθεση η απάντηση του τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ στο Twitter.

«Ο κ. Τσακαλώτος άφησε τους “κύκλους” & έπιασε το Τwitter. Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών “φοβήθηκαν τα νταούλια” των “μαρξιστών”. Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, “κιχ”. Προφανώς, η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου», έγραψε ο κ. Σταϊκούρας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03