search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:13
MENU CLOSE

Λονδίνο: Έκρηξη αεροπλάνου πριν την απογείωση – Αποφεύχθηκε η τραγωδία (Video)

02.03.2019 11:39
Λονδίνο: Έκρηξη αεροπλάνου πριν την απογείωση – Αποφεύχθηκε η τραγωδία (Video) - Media

 

Χάρη στα αντανακλαστικά του πιλότου και την έγκαιρη επέμβαση του πληρώματος αποφεύχθηκε η διαφαινόμενη τραγωδία, λόγω έκρηξης του αεροσκάφους που ετοιμαζόταν για την απογείωσή του.

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, όταν ένα Airbus αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχέδιο πτήσης με προορισμό τη Βιέννη, λόγω έκρηξης που σημειώθηκε.

Την ώρα που ο πιλότος επιτάχυνε για να απογειωθεί ακούστηκε ένας τρομακτικός ήχος, όπως ανέφεραν οι επιβάτες. Ο πιλότος κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα το αεροσκάφος πριν σηκωθεί στον αέρα και το πλήρωμα προχώρησε στην άμεση εκκένωσή του.

«Μας φώναζαν να πηδήξουμε και έσπρωχναν τον κόσμο στις τσουλήθρες», περιέγραψε έντρομη αλλά και ανακουφισμένη μία επιβάτης.

«Ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και είδαμε και μια λάμψη», είπε μια άλλη προσθέτοντας ότι βρέθηκαν στον διάδρομο προσγείωσης στην μέση του πουθενά κι επικρατούσε πανικός. Οκτώ από τους συνολικά 169 επιβάτες τραυματίσθηκαν ελαφρά την ώρα της εκκένωσης του αεροπλάνου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:12