search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος και η… Σκάρλετ Γιόχανσον (Video)

03.03.2019 13:06
Ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος και η... Σκάρλετ Γιόχανσον (Video) - Media

 

Άθελά της και μάλλον εν αγνοία της, η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον, έχει «εισβάλλει» στην πολιτική ρητορική της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος που τη μνημόνευσε ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε το ραντεβού μαζί της που ήθελε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε» είχε πει τον Μάρτιο του 2017 ο υπουργός Οικονομικών.
 
«Δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης, συμφωνεί διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο αλλά και στον ίδιο τον κ. Τσακαλώτο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51