search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Πύργος: Αυτοπυρπολήθηκε ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του – κοιτούσε ατάραχος τους πυροσβεστες (Photos)

04.03.2019 08:06
Πύργος: Αυτοπυρπολήθηκε ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του - κοιτούσε ατάραχος τους πυροσβεστες (Photos) - Media

 

Ένας ηλικιωμένος επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι του στον Αγ. Ιωάννη Πύργου.

Όπως αναφέρει το ilialive, οι πυροσβέστες κλήθηκαν αρχικά να αντιμετωπίσουν περιστατικό πυρκαγιάς και ξαφνικά είδα μπροστά τους τον ηλικιωμένο να φλέγεται μέσα στο σπίτι.

Έχοντας τις μάνικες στα χέρια κατάφεραν γρήγορα να σβήσουν τις φλόγες πάνω από το κορμί του και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Πύργου.

Το σπίτι του 65χρονου άντρα μύριζε έντονα πετρέλαιο και όταν μπήκαν μέσα οι πυροσβέστες βρήκαν ακόμα φιάλες υγραερίου σε κάθε δωμάτιο.

Όταν άρχισαν να σβήνουν της φωτιές που διαδοχικά ξεσπούσαν στο λεβητοστάσιο, σε ηλεκτρολογικό πίνακα και στο σπίτι, αντιλήφθηκαν πως ο ηλικιωμένος είχε πάει στον χώρο του γκαράζ και είχε βάλει φωτιά στα ρούχα του.

Οι πυροσβέστες σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες και να σώσουν τον άνθρωπο που παρέμενε ατάραχος παρά το μαρτύριο που βίωνε.

Ο ασθενής διεκομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:44