search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Αναβρασμός στον ΣΚΑΪ: Ζητά μείωση 50% στο κόστος του «Survivor» εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης

04.03.2019 08:31
Τηλεόραση: Κυκλοφόρησε το trailer με τους διάσημους του φετινού Survivor (Video) - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΣΚΑΪ από την ημέρα έναρξης του Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης που έκλεισε έναν μήνα, δε σημειώνει τα προσδοκώμενα νούμερα στην τηλεθέαση και αυτό έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τον σταθμό καθώς τα διαφημιστικά έσοδα μειώνονται τη στιγμή που το προϊόν παραμένει πανάκριβο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, η ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές διαπραγματεύσεις με τον παραγωγό Αντζούν Ιλιτζαλί με αίτημα το κάθε επεισόδιο να μειωθεί αναλογικά με την πτώση της τηλεθέασης, προσδιορίζοντας έτσι το «κούρεμα» μπορεί να φτάσει ακόμα και σε 50%.

Άλλωστε, το ακριβώς αντίστροφο είχε γίνει την πρώτη σεζόν, όταν ο ΣΚΑΪ πλήρωνε «χρυσά» τα 60άρια, καταβάλλοντας τότε επιπλέον χρήματα για κάθε επιπλέον μονάδα τηλεθέασης.

Ο Αντζούν Ιλιτζαλί φέρεται ανοιχτός στη συζήτηση για μείωση καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο σταθμός του Φαλήρου έχει υποστεί τεράστια ζημιά.

Μάλιστα, το κανάλι του Φαλήρου συμφώνησε για διάστημα δύο βδομάδων να μειώσει τα διαφημιστικά μπρέικ κάθε επεισοδίου από τέσσερα σε δύο, ώστε να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο τους τηλεθεατές και να μη δίνει ευκαιρίες σε ζάπινγκ.

Η στρατηγική για τη «διάσωση» του «Survivor» επανεξετάζεται ανά 15ήμερο. Αν η είσοδος των νέων παικτών και η ανάδειξη ανθρώπινων ιστοριών δεν «πιάσει», τότε ο αριθμός των επεισοδίων θα μειωθεί και το πρόγραμμα θα λήξει πρόωρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:22