search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Μουσικά βραβεία Billboard 2019: Παρουσιάστρια στην τελετή απονομής η Κέλι Κλάρκσον

04.03.2019 09:17
Μουσικά βραβεία Billboard 2019: Παρουσιάστρια στην τελετή απονομής η Κέλι Κλάρκσον  - Media

 

Η Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει ως παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, που θα φιλοξενηθεί στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας την 1η Μαϊου.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου θα είναι οικοδέσποινα της τρίωρης τελετής απονομής.

«Διασκέδασα τόσο πολύ που παρουσίασα τα μουσικά βραβεία Billboard πέρσι και επιστρέφω για ακόμη περισσότερα» ανέφερε η Κέλι Κλάρκσον σε δήλωσή της.

«Ανυπομονώ να γιορτάσω με όλους τους συναρπαστικούς καλλιτέχνες σε μια ακόμη αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική», τόνισε.

Η Κέλι Κλάρκσον έχει βραβευθεί τρεις φορές με Grammy, 11 single της έχουν φθάσει στο top 10 singles και τρία έχουν γίνει No 1 από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, το 2002. Και τα 8 άλμπουμ της έχουν φτάσει στο Top 3 στις ΗΠΑ. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «The Meaning of Life» κυκλοφόρησε το 2017 και έφθασε στο νούμερο 2.

Η τραγουδίστρια είναι προς τον παρόν στην περιοδεία «The Meaning of Life Tour» και είναι επίσης κριτής στο μουσικό τηλεπαιχνίδι The Voice.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:53