search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28
MENU CLOSE

Η … άνοιξη του Χασάν ήρθε από τον Φεβρουάριο

04.03.2019 11:28
Η … άνοιξη του Χασάν ήρθε από τον Φεβρουάριο - Media

 

O Ολυμπιακός έμεινε εκτός κυπέλλου μετά την ήττα του με 1-0 από τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Σήμερα, στις 19:00, στη Ριζούπολη αντιμετωπίζει τον ουραγό Απόλλωνα με στόχο τη νίκη που θα μειώσει ξανά τη διαφορά στους 7 πόντους.

Ο Αχμέντ Χασάν είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των «ερυθρόλευκων». Η … άνοιξη για τον Αιγύπτιο επιθετικό ήρθε από τον Φεβρουάριο! Ο Χασάν πέτυχε 7 γκολ σε 8 παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός, τον προηγούμενο μήνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σκόραρε 5 φορές στο πρωτάθλημα και από μία στο κύπελλο και το Europa League. Συνολικά, έχει σημειώσει 11 γκολ με τους «ερυθρόλευκους», 7 στη Super League και από 2 στο κύπελλο και το Europa League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Αχμέντ Χασάν στο σημερινό παιχνίδι της Super League Απόλλων-Ολυμπιακός.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει ανοίξει το σκορ τρεις φορές στο πρωτάθλημα, στις δύο νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο (1-0 στη Νέα Σμύρνη και 4-0 στο Καραϊσκάκη) και στην εκτός έδρας επικράτηση με 1-0 κατά του Άρη. Πέτυχε το πρώτο γκολ και στην εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου, στο Europa League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28