search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:46
MENU CLOSE

Εξώδικο Φάμελλου σε Ψυχάρη για τα περί στεγαστικού δανείου χωρίς εγγύηση

04.03.2019 16:17
Εξώδικο Φάμελλου σε Ψυχάρη για τα περί στεγαστικού δανείου χωρίς εγγύηση - Media

 

Με εξώδικο απαντά ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος, στον Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για στεγαστικό δάνειο που έλαβε ο αν. υπουργός χωρίς την ύπαρξη εγγύησης.

«Το εν λόγω στεγαστικό δάνειο έλαβα το 2006 και αφορά στην οικογενειακή μου πρώτη κατοικία, που αποτελεί και την εγγύηση του δανείου μου. Ήταν ύψους 200.000 ευρώ και 20ετούς διάρκειας και φυσικά είναι απολύτως ενήμερο και αποπληρώνεται κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή των αρχικών όρων της σύμβασης.

Το 2006, περίοδο κατά την οποία δεν κατείχα το βουλευτικό αξίωμα, σαφώς και δεν έλαβα κανένα δάνειο «με αέρα». Συνεπώς, δεν κινδυνεύω με κατάσχεση του ακινήτου μου, όπως ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης δήλωσε στην προαναφερόμενη τηλεοπτική εκπομπή, ότι συμβαίνει με τα ακίνητα για τα δάνεια του αδελφού του», τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Φάμελλου, και προστίθεται:

«Από την πλευρά μου καλώ εξωδίκως τον κ. Ανδρέα Ψυχάρη να προβεί άμεσα σε ανάκληση της δήλωσής του και αποκατάσταση της αλήθειας με τον αντίστοιχο τρόπο. Δηλαδή να δημοσιευθεί δήλωσή του στην επόμενη αντίστοιχη εκπομπή με περιεχόμενο που να αίρει κάθε εσφαλμένη εντύπωση που αφορά το πρόσωπό μου. Σε αντίθετη περίπτωση προτίθεμαι να προβώ στην άσκηση των δικαιωμάτων μου».

Ο Ανδρέας Ψυχάρης είχε δηλώσει την Κυριακή στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ ότι πρέπει να δεχθούν όλα τα δάνεια των πολιτικών, όπως του κ. Φάμελλου, της κ. Κουντουρά και άλλων. Επίσης, με ανάρτησή του στο Twitter τη Δευτέρα, δήλωσε ότι «επειδή αγαπητέ Σωκράτη Φάμελλο, ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά δεν πρέπει να μιλάει για λάσπη, όποτε θέλεις και σε οποίο κανάλι θέλεις μπορούμε να κάνουμε ένα debate για το δάνειο του αδελφού μου, το δικό σου, της Κουντούρα, του Κουίκ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:45