search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Τρολάρισμα Τσακαλώτου στη ΝΔ: Αδιευκρίνιστο πρόγραμμα, αβέβαιη νίκη…

04.03.2019 16:49
Επική απάντηση Τσακαλώτου περί ΔΝΤ: Γιατί άργησα να σχολιάσω - Media

 

Το σχόλιο της εκπροσώπου της ΝΔ για την έκδοση δεκαετούς ομολόγου προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος επιστράτευσε για άλλη μια φορά το φλεγματικό του χιούμορ.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στην σχεδιαζόμενη νέα έξοδο στις αγορές, σημείωσε ότι «οι αγορές προεξοφλούν την ομαλότητα και το ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον στο οποίο στοχεύει η επόμενη Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με βάση αυτό το σκεπτικό θεωρούμε πως είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση».

Απαντώντας μέσω Twitter, ο κ. Τσακαλώτος τρόλαρε τη ΝΔ, λέγοντας: «Με ενδιαφέρον ακούμε την άποψη ότι η θετική πορεία της οικονομίας οφείλεται στο αδιευκρίνιστο πρόγραμμα της ΝΔ που θα εφαρμοστεί μετά την αβέβαιη νίκη της στις εκλογές και όχι στο ξεκάθαρο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ήδη εφαρμόζεται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33