search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:21
MENU CLOSE

Ο εν διαστάσει σύζυγός της στραγγάλισε την 32χρονη στη Σητεία

04.03.2019 18:55
Κάθειρξη 20 ετών σε πρώην αστυνομικό στην Αγία Βαρβάρα: Δεν κατάλαβα ότι σκότωσα την 6χρονη κόρη μου - Media

 

Σε εγκληματική ενέργεια, οφείλεται ο θάνατος της 32χρονης γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε σπίτι στη Σητεία.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας Αριστειδης Τσατσάκης «από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι πρόκειται για ακαριαίο θάνατο, συνέπεια ενός βίαιου στραγγαλισμού που προκάλεσε ασφυξία. Οι ενδείξεις αυτές, δεν κατέδειξαν εκδορές ή αλλά τραύματα, γεγονός που μας οδηγεί στην εικασία ότι δεν υπήρξε άλλου είδους πάλη. Ωστόσο η νεκροψία- νεκροτομή θα φέρει στο φως τα ακριβή αιτία».

Η 32χρονη μητέρα δυο ανηλίκων παιδιών, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι που διέμενε το τελευταίο διάστημα, ενώ αν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Σητείας, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της που έχει ήδη παραδοθεί στις αρχές.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, πριν από περίπου ενάμιση μήνα σε βάρος του 36χρονου είχε γίνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία με αφορμή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα χαστούκι που έριξε στην σύζυγο του.

Η Κατερίνα πήρε την απόφαση να πάρει τα δύο παιδιά και να εγκατασταθεί προσωρινά στο σπίτι της μητέρας της. Σήμερα είχαν σκοπό να μεταβούν στο νοσοκομείο της Σητείας στο πλαίσιο προγραμματισμένου ραντεβού των παιδιών. 
Ο 36χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της πεθεράς του, η οποία απουσίαζε, ανέβηκε πάνω και άρχισε να λογομαχεί με την 32χρονη με αφορμή προηγούμενο διαπληκτισμό στο τηλέφωνο. 

Της επιτέθηκε και την σκότωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20